Blog

Wij serveren het laatste koffienieuws


Jouw rol in de koffiewereld

Laatst was ik op het Coffeewoman of Amsterdam event. Een inspirerende avond waar het draaide om de rol van de vrouw in de koffiewereld. Kan je daar een avond mee vullen? Jazeker! Nog steeds ondervinden vrouwen, niet alleen in de koffiewereld, discriminatie op de werkvloer.

Lees verder!

Najaarsproducten, daar krijg je het warm van!

Regen, kou, grauwe dagen en vergeet de sneeuw niet! Binnenkort begint de winter, de meesten vinden dat geen fijn idee. Je zult eraan moeten wennen. De wintertijd gaat in en plots is het om vier uur buiten al donker. Maar je kunt de winter ook positief bekijken. Knusse avonden op de bank en niet te vergeten: Kerst. De winter kan zo mooi zijn! Daarom belichten we vandaag Special Edition theesmaken en dé producten om de winter door te komen, ook op het werk.

Lees verder!

Koffiemachine op het werk – waar moet je aan denken?

Het meest populaire koffieconcept op de zakelijke markt is de levering van een machine, producten én de service. Gemak staat hierbij centraal. De machine wekelijks schoonmaken en bijvullen, dat doe je zelf. De rest, dat doen wij. Vandaag vertellen wij hoe dit alles in elkaar steekt en waar je aan moet denken bij de aanschaf van een koffiemachine voor op het werk.

Lees verder!

Hoe smaakt koffie?

De pepernoten liggen al 2 maanden in de schappen. Hoogste tijd dus om over het kerstmenu na te denken! Laatst vroeg iemand aan mij, kan je ook koken met koffie? Goeie vraag, geen idee! We gaan het uitproberen. Zo gezegd, zo gedaan. Een paar koffienerd-collega’s bij elkaar gebracht en een avondje gekookt met koffie.

Lees verder!