Blog

Wij serveren het laatste koffienieuws


Fort aan de Klop

Ontmoet Joost Batelaan en Peter Dijkman, eigenaar en bedrijfsleider van het bijzondere Fort aan de Klop. Het leukste eiland op het vaste land!

“Als je blijft lachen komt alles altijd goed!”

Lees verder!

Visie op koffie in het onderwijs

In de lerarenkamer wordt vaak de beste koffie geschonken, namelijk koffie van verse koffiebonen. De koffie uit de kantine daarentegen wordt vaak als minder lekker ervaren. Wij helpen u verder en delen onze visie op koffie in het onderwijs.

Lees verder!

Hoe wordt koffie vervoerd?

De kop koffie of espresso die wij na het dessert drinken, zou wel eens de meest belangrijke “gang” van de gehele avond kunnen zijn. De wetenschap vertelt ons dat de laatste gebeurtenissen het beste bij blijven. Stel dat die kop koffie niet te pruimen is, ga je dan nog eens terug?

Lees verder!

Koffiebeleving in de horeca

De kop koffie of espresso die wij na het dessert drinken, zou wel eens de meest belangrijke “gang” van de gehele avond kunnen zijn. De wetenschap vertelt ons dat de laatste gebeurtenissen het beste bij blijven. Stel dat die kop koffie niet te pruimen is, ga je dan nog eens terug?

Lees verder!

Brasserie de Steiger

Rob en Hélène, het kloppend hart achter Brasserie de Steiger in Papendorp. Liefde voor elkaar en voor de zaak. Zij ontmoetten elkaar jaren terug op de Hotelschool. Hoe geweldig om samen de passie voor de horeca te delen. Het horecavak is Rob met de paplepel ingegoten, zijn ouders hebben namelijk meerdere horecazaken gehad.

Lees verder!

Koffie vs. Thee – Het verbruik op kantoor

Het volgende weten we inmiddels: Nederlanders staan al jaar en dag aan de top als het gaat om koffieverbruik. De gemiddelde Nederlander lijkt verslaafd te zijn aan het zwarte goud. Maar laten we eens kijken naar het verbruik van warme dranken op het werk? Wordt er op het werk meer koffie of thee gedronken?

Lees verder!