Experience shops

In onze experience shops maak je kennis met het merk Pelican Rouge en de heerlijke koffie die we schenken. Wil jij eens zelf je koffiebonen branden?

Wat is een Experience Shop?

Een Experience Shop van Pelican Rouge is een unieke ervaring waar onze historie, vakmanschap en Belgische manier van leven tot uiting komen. SCAE gecertificeerde barista’s staan klaar om een heerlijke koffie voor je te bereiden. Je vindt de Experience Shop niet alleen in Antwerpen, maar ook in Amsterdam,  Bolsward en Madrid!

null
null

Pelican Rouge Experience Shops

Onze koffiebeleving gaat verder dan het produceren van koffie alleen. Ons doel is om onze koffie, de geweldige smaken en de Belgische manier van leven voor iedereen bereikbaar te maken. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van het Pelican Rouge Coffee Shop concept, van waaruit onze Experience Shops zijn ontstaan.

Experience shop Antwerpen

Kom naar de Experience Shop Antwerpen voor een heerlijke kop koffie of voor het branden van koffiebonen. We creëren voor jou de smaak die jij lekker vindt, desgewenst gepersonaliseerd verpakt. En om de smaak te benadrukken, adviseren we er heerlijke zoetigheden bij. Daarnaast vind je bij ons ook aan koffie gerelateerde, eigentijdse producten. Leuk om cadeau te geven, maar zeker ook leuk voor jezelf! Kom eens op de koffie en laat je adviseren door onze koffie experts.

null

Zelf één van onze Experience shops bezoeken?

Naast onze Nederlandse en Belgische Experience shops in Antwerpen, Amsterdam en Bolsward hebben we zelfs een Experience shop in Madrid! Mocht je een keer in de buurt zijn, wees welkom en kom gerust langs voor een kopje koffie!