Koffie proeven?

Eerst proeven, dan geloven

Neem contact op en plan vandaag nog een afspraak in.

null

Op de hoogte blijven van het laatste koffienieuws?

Hoe gaat het in zijn werk?

Proeverij op maat
Heeft u een koffiemachine staan en wilt u eens koffie proeven?

Wij passen een proeverij helemaal op de wensen aan. Heeft u een traditionele espressomachine dan nemen wij onze eigen molen mee.  Zo kunnen wij deze afstellen om u kennis te laten maken met een selectie uit ons brede koffie-assortiment. In overleg is het ook mogelijk om een koffieproeverij te organiseren met een volautomatische koffiemachine. Wij nemen graag contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Test de koffie!

Wij laten met plezier een zak van onze koffiebonen achter! Zo kunnen u, maar ook de gasten kennismaken met onze smaken. Gezamenlijk stellen wij als doel dat de gasten een tweede of derde consumptie bestellen.

 

Pelican Rouge Experience

De totale koffie beleving van Pelican Rouge ervaren? Dit kan in onze experience shops. Een unieke ervaring waar onze historie, vakmanschap en Belgische manier van leven tot uiting komen. SCA gecertificeerde barista’s staan klaar om een heerlijke koffie voor je te bereiden.

Je vindt de experience shops in Amsterdam, Bolsward, Antwerpen en Madrid!

null
Horeca

Heritage

Geurig zoet en in balans door een hint van kruiden. Verwacht een volle koffie, rijk en rond met een heldere aciditeit. In het kopje vinden we ook citrusnoten. De romige nasmaak houdt lang aan. 

Horeca

Single Estate Nicaragua

Caturra wordt verbouwd op de beste vulkanische grond van Nicaragua. De koffie wordt met de hand geplukt en in de zon gedroogd op betonnen binnenplaatsen, zo krijgt de boon zijn uitgesproken zoete smaak. De nasmaak is bitterzoet, met een hint van pure chocolade. 

Horeca

Joseph

Een zachte en subtiele café crème, gemaakt van 100% Arabica bonen. De zoetige smaak doet denken aan karamel, de nasmaak is stroperig. Start met een geurig aroma van koffiebloesem. De hoofdtonen en aciditeit vormen samen een mooi evenwicht. 

null

Horeca Blog

Avolatte is een cappuccino die wordt uitgeschonken in de schil van een Avocado. Veelvuldig gespot op social media en zodoende in één van de koffietrends van 2017

Koffietrends 2017 – deel 2

Het volgende weten we inmiddels: Nederlanders staan al jaar en dag aan de top als het gaat om koffieverbruik. De gemiddelde Nederlander lijkt verslaafd te zijn aan het zwarte goud.…

Verder lezen?
Coldbrew koffie in een wekpot

Zo maak ook jij de perfecte ijskoffie

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, koffie? Liever niet! Heel begrijpelijk dat veel mensen met deze temperaturen niet aan koffie kunnen denken. Maar er zijn natuurlijk bijzonder veel manieren…

Verder lezen?