Koffie experts

Alleen experts op het gebied van koffie weten de perfecte koffie te realiseren. We beschikken dan ook over ware koffiekenners, mede dankzij onze jarenlange ervaring. De basis daarvoor is gelegd door onze oprichter, Joseph van Leckwyck. Onze vakmensen bestaan uit blenders, roasters, baristi, inkopers en experts op het gebied van research & development. Zij passen hun kennis toe op elke gram van de tien miljoen kilo koffie die we jaarlijks produceren.

Iedereen een expert

Ook onze medewerkers hebben een passie voor koffie. Als echte ambassadeurs dragen zij ons merk op een positieve manier uit. Het zijn stuk voor stuk toegewijde deskundigen met kennis van koffie. En daarnaast in staat om op een professionele en persoonlijke wijze service te bieden. Of dat nu een verkoper is bij jouw keuze voor de perfecte machine of een operator die je machine instelt op basis van jouw voorkeuren. En altijd met één gedachte in het achterhoofd: jou keer op keer de beste smaak van je koffie leveren.

null
null

Ook jij bent een koffie expert!

Waar in het bedrijfsleven voornamelijk snelle oplossingen gezocht worden, ligt de focus bij horeca op kwaliteit. Het leuke van kennis is het overdragen daarvan. De afgelopen jaren zijn we intensief aan de slag gegaan om die kennis over te dragen, aan u als klant, want: de best-class-koffie moet natuurlijk geserveerd worden door de beste barista!

Door de juiste trainingen en het enthousiasme van onze barista’s zorgen wij ervoor dat u als klant altijd op de hoogte bent van de laatste do’s en dont’s en wordt getraind in het werken met een espressomachine. Koffie is belangrijk, maar de machine speelt overduidelijk een cruciale rol.

SCA Barista's

“Deelnemers van onze baristatrainingen neem ik mee op ‘reis’. Er is zoveel te ontdekken. Van het plukken, drogen, branden en de vaardigheden die nodig zijn om jezelf een barista te mogen noemen. De techniek van de espressomachine en de koffiemolen zijn daarin enorm belangrijk. De trainingen vinden plaats in kleine groepen, zo waarborg ik dat de kennis en kunde in goede orde wordt overgedragen.”

SCA Certified Barista – Tilly