Na een aanbesteding in 2013 hebben wij gekozen voor Pelican Rouge. Doorslaggevend was het inspelen op onze toenmalige constructie middels een strakke planning. Die planning is adequaat uitgevoerd en nog steeds bevinden wij ons in het stadium van goede samenwerking. ’Ontzorgen’ is het magische woord, dat gebeurt dan ook. Uiteraard deden er zich wat kinderziektes voor, maar het gaat erom hoe die worden opgelost. Door toegewijde mensen en snel handelen hoef ik eigenlijk nergens naar om te kijken.

Daan van Dijk

Procurement manager, Wienerberger B.V.

"DOOR TOEGEWIJDE MENSEN EN SNEL HANDELEN HOEF IK NERGENS MEER NAAR OM TE KIJKEN"

"DOOR DE OPERATING SERVICE HOEVEN WIJ NERGENS MEER NAAR OM TE KIJKEN"

Na een aanbestedingsprocedure waarbij het zwaartepunt lag op de kwaliteit en prijs, drinken medewerkers van het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk, koffie, thee en choco uit Pelican Rouge automaten. Fijn aan de samenwerking met Pelican Rouge is de operating service. Vroeger werden automaten bijgevuld en schoongemaakt door restaurantmedewerkers of andere medewerkers die toevallig tijd hadden. Nu hoeft niemand daar meer naar om te kijken en blijft de taak daar waar die thuishoort. Dat is een stuk efficiënter en biedt rust.

Margriet van Duist

Hoofd Hotelzaken, Rode Kruis Ziekenhuis

De koffie is goed en de kwaliteit van producten en prijs is in balans. Verder brengt het merk een hele beleving met zich mee. Het logo en het gebruik van kleuren, het merk heeft een luxe uitstraling. Als ik kijk hoe Pelican Rouge zich in de recente jaren heeft ontwikkeld, zou ik Pelican Rouge dan aanbevelen? Daarop zeg ik volmondig “ja:.

Jacob van der Duijn Schouten

Projectmanager, Amega Groep B.V.

"DE KOFFIE IS GOED EN DE KWALITEIT VAN PRODUCTEN EN PRIJS IS IN BALANS"

"DOOR DE OPERATING SERVICE HOEVEN WIJ NERGENS MEER NAAR OM TE KIJKEN"

Wij zijn al jaar en dag klant bij Pelican Rouge. Er is fijn contact met de accountmanager en ook communicatie via andere lijnen is goed. Na het bekijken van het contract en machines trokken wij de conclusie dat de service en machines nog steeds marktconform zijn, zodoende verlengden wij ons contract. De machines van Pelican Rouge hebben mede door pro-actief handelen van vaste monteurs, een laag storingspercentage. De service van Pelican Rouge, daar staan wij positief tegenover.

Marieken Beishuizen

Senior medewerker Facilitaire Staf, GGz Breburg

In 2015 zijn wij verhuisd naar een ander kantoorpand dat geschikt is voor onze MVO-ambities. Zo is er ook gekeken naar een nieuwe koffieleverancier. Mede vanuit MVO-perspectief is er gekozen voor Pelican Rouge en zijn in de loop van de tijd op kantoor en onze magazijnlocaties alle machines vervangen door refurbished Pelican Rouge koffiemachines. Tegenwoordig genieten wij op kantoor van Fairtrade koffiebonen en in het magazijn zijn onze medewerkers overgegaan van instant op freshbrew koffie. Het onderhoud en de bestellingen in het magazijn worden gedaan door een Pelican Rouge operator.Het is fijn dat ook daar onze koffievoorziening goed geregeld wordt.

Patricia D'Anjou

Projectmanager, Intersafe Groeneveld

"HET ONDERHOUD EN DE BESTELLING IN HET MAGAZIJN WORDEN GEDAAN DOOR EEN PELICAN ROUGE OPERATOR."

De facilitaire dienstverlening van TNT hebben wij uitbesteed, daarbij hoorde ook de koffievoorziening. Die procedure duurde langer dan verwacht. Onze toenmalige koffievoorziening was nodig aan vervanging toe. Gelukkig is het contact met de accountmanager van Pelican Rouge perfect. De regels breken is niet handig, maar wel zijn er regels gebogen om zo snel mogelijk weer van goede koffie te kunnen genieten. Dit niveau van klantgericht werken en het verlenen van service is in alles terug te zien. Zodoende genieten de mensen in het warehouse en de chauffeurs nog steeds van snelle én goede koffie.

"DE COMBINATIE VAN GOEDE ÉN SNELLE KOFFIE IS VOOR TNT VAN ONGEKENDE WAARDE"

Paul Klever

Facility Service Manager, TNT

"DE PROVINCIE LEVERT OOK MIDDELS DE KOFFIEVOORZIENING HAAR BIJDRAGE AAN DUURZAAMHEID"

De provincie Zuid Holland kiest met oog op duurzaamheid bewust voor refurbished automaten, ook bij de verlenging van het contract zijn er refurbished automaten aangeschaft. Twee jaar geleden is er gekozen voor het gebruik van kartonnen bekers, die zijn namelijk recyclebaar. Bovendien wordt het koffieresidu opgehaald door Haagse Zwam, zij kweken daar oesterzwammen op. Al met al gebeurt er een hoop op het gebied van duurzaamheid en de provincie levert ook middels de koffievoorziening hieraan haar bijdrage.

Sara Mccutheon

Coördinator Facilitaire zaken, Provincie Zuid-Holland